Vi lægger meget vægt på sundhed hos forældre dyrene. Selvfølgelig skal begge hunde opfylde DKK´s avlsrestriktioner, men det er ligeså vigtigt at hundene har et godt temperament. Vores mål er at opdrætte racetypiske Border Collier både at udseende og sind.

 

Hvalpene vokser op inde i huset, og bliver udsat for alt hvad der sker i et almindeligt hjem. I løbet af hvalpetiden sørger vi for at hvalpene kommer ud og oplever forskellige ting. Selvfølgelig kommer de ud i haven når vejret er godt, men også med en tur i hundeklubben - i parken - på gågaden og ud at køre bil. Vi bruger al vores fritid på at gøre hvalpene til nogle sociale selvstændige individer, som vil være til glæde for deres nye ejere. Alle vores hvalpe vil være meget aktive og have brug for et aktivt liv.

VORES OPDRÆT

 

Vi vil altid gerne vide, hvordan vores hvalpe har det, og mindst en gang om året vil vi gerne have en lille hilsen, gerne med billede til hjemmesiden. Skal hvalpen af en eller anden grund skifte hjem, hjælper vi gerne med at finde et nyt. Hvalpen må ikke sælges uden vi er orienteret om de nye ejere. Vores hvalpe betyder meget for os, og vi vil gerne kunne følge dem hele livet.

Vores forventninger til hvalpekøbere

Vi forventer at vores hvalpe er meget aktive, derfor sælger vi kun til mennesker der er indstillet på at give hvalpen et aktivt liv. Det kan være med hyrdning, agility, lydighed eller anden aktivering. Vi vil meget gerne have besøg mens hvalpene er små, så kommer vi også til at kende hvalpenes nye familier bedre og de kommer til at kende os.

 

Følg os på Facebook

Kennel Kojima

v/ Anette Tofte

Snærildvej 48

8300 Odder

Mobil: 53 25 35 43

anette.tofte@kojima.dk